Створення сайту. Питання. Відповіді.

От продивилася презентацію про «Чи може тематиний блог бути фінансово успішним в Уанеті? Нажаль не була присутня під час #mckyiv09 на ній і тому постає безліч питань...
А як же успішність сайту... тематичного? З чого почати над ним працювати?
- По-перше, де саме реєструвати доменне ім”я? І чи взагалі це має значення... ну ...де саме?
- Які питання ставити розробникам твого сайту? (Технічні J )
- Як планувати доходи від свого сайту? (Ну... яка частина на рекламу, яка саме має бути реклама? (Баннери тощо) Яким чином взагалі можна заробити на тематичному сайті?)

А далі піду по сторінкам презентації....
- „Замовлення хостингу” ???? Кому замовляти?? Які головні питання ставити.. ?
- WordPress?? Для чого його інсталювати? Чим він допоможе в роботі?
- Ну з Контентом ... зрозуміло.. .частково... )))
- Просування... ну теж зрозуміло..
- А ось з реєструванням СПД? Як оформитись з Державою? Як реєструватись? Який вид діяльності обирати? Як сплачувати податки?

Ну... десь так... Якщо знаєте відповіді... пишіть. Плз. )))

Комментарии

  1. реєструвати домен треба у реєстратора доменних імен (surprise!). найбільшим в Україні є imena.ua, але й найдорожчим. щоб зареєструвати дешевше - вбиваєш у гугль "регистрация доменов" і насооджуєшься результатом.

    якщо в тебе блоґ, то можеш обійтися WordPress'ом, який у мене (http://alphaweb.org.ua) йде у "довісок" до хостінгу або за символічні гроші.

    хостинг брати треба в мене (так, я скромний, знаю :) ). або вибирати будь-яку компанію із тих, що випаде на запит "хостинг сайта" у гуглі. але майже на кожного хостинг провайдера можна знайти нарікання та негативні відгуки.

    WordPress, то є двигунець, який дає можливість твоєму блоґу існувати, а тобі полегшує можливість його наповнювати. теоретично можна обійтися без cms взагалі або вибрати інший двигунець, але навіщо, коли для блоґів є ВордПрес.

    З реєстрацією СПД все просто. Або ідеш до своєї податкової у "Єдине вікно" і кажеш, що мені требі зареєструвати СПД (я обрав КВЕД "інформаційно-консультаційні послуги з питань інформацтизації", бо до того можно багато чого доліпити). Або ідеш до юридичної компанії, наприклад NetLaw (дружня до мене контора) і прибизно за 700 грн. маєш повний пакет документів і зареєстроване СПД. На єдиному податку ти не пізніше 20 числа кожного місяця сплачуєш 200 грн. податку і до 5 числа кожного місяця після закінчення кварталу (квітень, липень, жовтень, січень) здаєш звіт.

    якщо будуть ще питання - звертайся.

    ОтветитьУдалить
  2. можу написати і розповісти більше за Рябцева 8)
    Але ліньки...
    Простіше в аську або gtalk

    ОтветитьУдалить
  3. СПС за поради... )) podarok ... краще залишай тут... а лінки... просто посиланням.. ))) Дякую )))

    ОтветитьУдалить
  4. Андрію, я теж можу більше, але навіщо все і відразу?

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий